Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   З 9 по 19 вересня 2019 р. при Навчально-науковому інституті післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України у місті Києві відбулось підвищення кваліфікації спеціалістів відділів контролю в сфері насінництва та розсадництва.

   Програма курсів була досить насиченою, перед слухачами виступили фахівці Управління контролю в сфері насінництва та розсадництва Держпродспоживслужби України, а також Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК НУБіП України. Особливістю її є те, що спеціалісти відділів контролю в сфері насінництва та розсадництва, які володіють певними знаннями і практичними навиками виконання своєї роботи, мали змогу отримати саме ту інформацію, яка потрібна для виробничої діяльності.
   В ході роботи курсів було обговорено питання законодавства та інших нормативно-правових актів у сферах насінництва та розсадництва, охорони прав на сорти рослин, ГМО у відкритих системах; питання сертифікації насіння для міжнародної торгівлі; світового ринку насіння та інтеграції України до нього; сучасний стан насінництва в Україні; порядок здійснення заходів державного нагляду (контролю), тощо.
   Розглянуто також проблемні питання, які виникають під час планування та проведення планових (позапланових) заходів нагляду (контролю) в сферах насінництва та розсадництва, охорони прав на сорти рослин, ГМО.
   По завершенню курсів, відповідно до програми навчань, слухачі склали залік та отримали Сертифікати про підвищення кваліфікації.

551b-V561b-V571b-V

сайт зроблено в adgrafics