Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   15 березня 2017 року головним спеціалістом відділу безпечності харчових продуктів ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Підлісною Оксаною Вікторівною прийнято участь у VI Міжнародному форумі IFC з харчової безпеки на тему «Управління ризиками в умовах невизначеності» м. Київ.
В ході якого висвітлювались наступні аспекти: глобальні тренди в агробізнесі, управління ризиками у ланцюзі постачання харчової продукції, практичні аспекти мінімізації ризиків. Обговорювалось питання допомоги державного регулювання в управлінні ризиками з харчової безпеки. https://www.facebook.com/AgriEvent/photos/a.1269890473079037.1073741870.188518487882913/1269899213078163/?type=3&theater

17359358 1269892806412137 4144138234590649369 o17388845 1269899213078163 5904001830641405959 o

 

сайт зроблено в adgrafics