Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

    Постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 342 затверджено Методику розроблення критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) та Методику розроблення уніфікованих форм актів, що складаються за результатами проведення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю).

    На виконання цієї Постанови, 16 січня 2019 Постановами Кабінету Міністрів України № 23 і 24 затверджено Критерії, за якими оцінюються ступені ризику від провадження господарської діяльності у сферах насінництва та розсадництва і охорони прав на сорти рослин та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
    Постанови спрямовані на запровадження ризик-орієнтованого підходу до проведення перевірок господарської діяльності в зазначених сферах.
    Слід зазначити, що прийняття Постанов дозволить виконати вимоги Закону України «Про насіння і садивний матеріал», сприятиме здійсненню державного нагляду (контролю) в сферах насінництва та розсадництва, охорони прав на сорти рослин об'єктивно, прозоро, неупереджено на належному рівні.
    Ознайомитись з постановами можна за посиланнями:

https://www.kmu.gov.ua/ua/npas/pro-zatverdzhennya-kriteriyiv-za-yakimi-ocinyuyetsya-stupin-riziku-ta-zahistu-spozhivachiv
https://www.kmu.gov.ua/ua/npas/pro-zatverdzhennya-kriteriyiv-za-yakimi-produktiv-ta-zahistu-spozhivachiv

сайт зроблено в adgrafics