Телефон гарячої лінії +38 (0382) 65-07-34

but vs
but ap
but up
but zs

Переробні підприємства

Перелік державних інспекторів

Перелік лабораторій ВСЕ на ринках

Методичні рекомендації щодо відбору зразків

Імпорт в Україну об'єктів державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду

ПОЛОЖЕННЯ про Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області

Система аналізу небезпек і критичних точок контролю - HACCP

НАКАЗ № 590. Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)

Вимоги Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» щодо впровадження системи НАССР

Методични рекомендації - Сертифікат здоров'я

Сертифікат здоров'я

НАСТАНОВИ щодо ряду основних питань, пов’язаних із вимогами до імпорту, новими правилами гігієни та заходами офіційного контролю харчових продуктів

Загальні настанови стосовно правил ЄС щодо імпорту та транзиту живих тварин і продуктів тваринного походження з третіх країн

сайт зроблено в adgrafics