Телефон гарячої лінії +38 (0382) 65-07-34

but vs
but ap
but up
but zs

Переробні підприємства

Перелік державних інспекторів

Перелік лабораторій ВСЕ на ринках

Наказ № 14 порядок відбору зразків

Методичні рекомендації щодо відбору зразків

Наказ №1167

Додаток до наказу №1167

Наказ №76

Додаток до наказу №76

Наказ №26 - Про затвердження Плану державного моніторингу харчових продуктів рослинного походження при внутрішньодержавному обігу в 2018 році

Додатки до наказу №26

Наказ №156 - Про впровадження Плану державного моніторингу харчових продуктів рослинного походження при внутрішньодержавному обігу в 2018 році

Додаток до наказу №156

Наказ №28 - Про затвердження Методичних рекомендацій щодо послідовних дій у випадку невідповідних результатів лабораторних досліджень (випробувань) зразків

Методичні рекомендації щодо послідовних дій у випадку невідповідних результатів лабораторних досліджень (випробувань) зразків

Імпорт в Україну об'єктів державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду

ПОЛОЖЕННЯ про Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області

Система аналізу небезпек і критичних точок контролю - HACCP

НАКАЗ № 590. Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)

Вимоги Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» щодо впровадження системи НАССР

Методични рекомендації - Сертифікат здоров'я

Сертифікат здоров'я

НАСТАНОВИ щодо ряду основних питань, пов’язаних із вимогами до імпорту, новими правилами гігієни та заходами офіційного контролю харчових продуктів

Загальні настанови стосовно правил ЄС щодо імпорту та транзиту живих тварин і продуктів тваринного походження з третіх країн

Розпорядження 86 Моніторинг 2018

Розпорядження 86 (додатки)

 

сайт зроблено в adgrafics