Телефон гарячої лінії +38 (0382) 65-07-34

but vs
but ap
but up
but zs

Державними інспекторами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області  проведено обстеження оператора ринку по випіканню хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів який нехтуючи гігієнічними вимогами до потужностей,приміщень,обладнання, інвентарю, постачання води, гігієни персоналу здійснював виготовлення харчових продуктів, що в подальшому потрапляли на прилавки магазинів та на столи споживачів.

Керівництво Головного управління, районних, міськрайонних, міського управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та директори державних лабораторій Держпродспоживслужби взяли участь в навчанні керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту у Навчально методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області у 2018 році.

Відділ ринкового та метрологічного нагляду За звітний період відділом проведено 2 планові перевірки, згідно плану здійснення діяльності з ринкового нагляду на І квартал 2018 року та 2 позапланові виїзні перевірки характеристик продукції, відповідно листа Держпродспоживслужби України щодо проведення позапланової перевірки за ланцюгом постачання. 

18 січня 2018 року в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Хмельницькій області відбулася нарада на тему: «Підсумки роботи державних лікарень ветеринарної медицини Хмельницької області за 2017 рік та пріоритетні завдання на 2018 рік».

Відділ контролю в сфері насінництва та розсадництва Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області доводить до відома суб’єктів насінництва та розсадництва, які планують виробництво насіння та садивного матеріалу з метою його подальшої реалізації, що розпочалось формування Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва на 2018 рік.

Шановні жителі Хмельниччини, що може бути поганого в тому, щоб з самого ранку вийти на стихійний ринок та купити  м’ясо,  м’ясні вироби, рибу, молоко чи сметану. Зручно і швидко… Але не завжди корисно! Продукти, які продаються з землі, із необладнаного  автотранспорту в антисанітарних умовах, що не пройшли  ветеринарно- санітарної  експертизи несуть в собі  чималу загрозу, стати причиною виникнення  гострих інфекційних шлунково-кишкових захворювань    особливо у дітей, людей похилого віку, із ослабленим імунітетом, вагітних.

На полях Хмельниччини хлібороби сіють як озимі так і ярі культури, та  кожен  хоче мати гарний урожай і бути задоволеним результатами своєї праці. При вирощуванні їх за інтенсивними ресурсозберігаючими технологіями надзвичайно важливо захистити рослини від шкідливих організмів. Відомо, що втрати врожаю від них можуть становити 30 і більше відсотків , а в період спалахів розмноження шкідників та поширення хвороб – навіть перевищують 50 відсотків .

Проведено нараду із керівниками та власниками підприємств громадського харчування Новоушицького району на тему: «Основні вимоги ветеринарно – санітарного законодавства на підприємствах громадського харчування».

«Зібрали волоські горіхи, висушили. Почали чистити, а дуже багато плодів усередині чорні. Яка причина цього?» Таке питання часто задають мені мої знайомі, сусіди. Волоський горіх досить стійкий і до хвороб, і до шкідників, але помилки в догляді й невиконання агротехніки може призвести до того, що дерево захворіє. 

сайт зроблено в adgrafics