Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   21 та 22 червня 2018 року відділом безпечності харчових продуктів та відділом державного контролю Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено навчання

на тему: «Дотримання вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів при проведенні заходів державного контролю на харчоблоках у навчальних, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку». Участь в заході взяли представники районних, міськрайонних, міського управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області. Під час навчання було розглянуто ряд питань, зокрема: гігієнічні вимоги до харчових продуктів; потужностей, на яких здійснюється виробництво та/або обіг харчових продуктів; приміщень, де обробляються або переробляються харчові продукти; обладнання та інвентарю, з якими контактують харчові продукти; постачання води.

FHD0024FHD0028FHD0031FHD0039

сайт зроблено в adgrafics