Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

    20.04.2018 року Кам’янець-Подільським міськрайонним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області було проведено семінар-навчання з операторами ринку, що здійснюють постачання (транспортування) харчових продуктів до навчальних та оздоровчих закладів.

  image 0 02 04 3f0e7902b96870472e2079decc4166346dbb3b2f05ab78464a7bec31eb354fbf V 

   Під час семінару було висвітлено статті Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» що стосуються гігієнічних вимог до транспортних засобів, вимоги до операторів ринку стосовно забезпечення простежуваності, обов’язки операторів ринку та відповідальність за порушення законодавства. Також було обговорено «Правила перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні» та Закон України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин». При обговорені цих законів звернули увагу постачальників на те, що транспортування харчових продуктів є однією із ланок в харчовому ланцюгу «з лану – до столу» та на важливість забезпечення простежуваності обігу харчових продуктів, особливо при постачанні в дитячі заклади. Постачальникам було роз’яснено умови отримання санітарного паспорту на автомобіль, ознайомлено з необхідним переліком документів та предметів які повинні бути в наявності у водія автотранспорту, призначеному для перевезення харчових продуктів, а також у періодичності проведення дезінфекції автотранспорту та контролю за якістю дезінфекції. Наприкінці семінару постачальники задали актуальні питання, які їх цікавили та отримали консультації спеціалістів Держпродспоживслужби

image 0 02 04 2a60edb74f8dbbf96fb46d432b6c26d7ee6b1792e884a1d87bc56a02e6fd4bde V

сайт зроблено в adgrafics