Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

21 березня 2018 року в м. Житомир приміщенні  Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області  відбувся  семінар на тему: «Застосування законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини», який проводили  фахівці Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби України: заступник начальника управління – начальник відділу державної інспекції управління державного контролю Юрій Перегінець та завідувач сектору з оцінки ризиків управління державного контролю Оксана Борейко.

Захід проводився для спеціалістів Головних управлінь Держпродспоживслужби двох областей Житомирської та Хмельницької.

Семінар спрямований на роз’яснення основних засад  та тлумачення окремих визначень  Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» № 2042-19 від 18.05.2017р., який набуває чинності 4 квітня 2018р.

Крім того, обговорювались питання здійснення державного контролю у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини в частині дотримання вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», до якого також внесені певні зміни.

Загалом захід проходив у форматі діалогу, від учасників семінару надходило багато актуальних питань, на які надавалися змістовні та інформативні відповіді.

Відеосюжет з коментарями начальників Головних управлінь Держпродспоживслужби в Житомирській та Хмельницькій області можна переглянути за посиланням  http://sk1.tv/news/51311.html

сайт зроблено в adgrafics