Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

10-11.01.2018 року проведено лекції-семінари із працівниками освітніх закладів Дунаєвецької ОТГ та Смотрицької ОТГ на якій були висвітлені питання щодо необхідності впровадження системи аналізу небезпечних факторів  та контролю у критичних точках, профілактика кишкових інфекцій та  інфекцій що передаються повітряно-крапельним шляхом.

Працівникам освітніх закладів доведено вимоги наказу №590 від 01.10.2012 р. щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів.

20180111 105318

20180111 105243

20180110 100057

20180110 100023

сайт зроблено в adgrafics