Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

         сайт 09.11.2017

9 листопада  в управлінні державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області відбулась  нарада – семінар «Про підсумки діяльності фахівців міського, міськрайонних, районних  відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Держпродспоживслужби в Хмельницькій області за 9 місяців 2017р.».

В нараді взяли участь : перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області , Садов’юк О.П., начальник  відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій областіТитарчук О.В., начальник відділу  організаційного забезпечення Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, Олійник В.О., спеціалісти управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області на чолі з начальником Баланюка І.М., а також спеціалісти міського, міськрайонних, районних відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

сайт

       Із вступним словом виступив перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області , Садов’юк О.П. та  начальник управління державного нагляду за дотриманням санитарного законодавства  Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, Баланюк І.М.  

       Впродовж наради були розглянуті таки питання:

  1. Аналіз роботи фахівців відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства міського, міськрайонних, районних  управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області
  2. Нормативно-правові вимоги до розміщення базових станцій систем стільникового мобільного зв’язку.
  3. Про основні недоліки щодо надання інформації (згідно вказівок, листів, щотижневих подань) про проведену роботу фахівців відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства міського, міськрайонних, районних  управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.
  4. Порядок дій фахівців Держпродспоживслужби при проведенні санітарно-епідеміологічних розслідувань спрямованих на виявлення причин та умов, що призводять до виникнення та поширення інфекційних захворювань.
  5. Основні вимоги щодо розгляду та оформлення проектів Паспортів місць видалення відходів.
  6. Нормативно-правова база та порядок проведення розрахунків калорійності страв  при узгоджені перспективного меню в дошкільних та загальноосвітніх закладах
  7. Нормативно-правові вимоги та порядок розгляду документів, в яких обґрунтовується об’єми викидів в атмосферне повітря (рішення).
  8. Вимоги нормативно-правових документів та порядок розгляду, узгодження перспективних меню харчування дітей дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів. Форма примірного двотижневого меню.
  9. Вимоги нормативно-правових документів, щодо розгляду та оформлення скарг, звернень від громадян, інших осіб.
  10. Санітарно-гігієнічні вимоги щодо розгляду документів та видачі санітарного паспорту на право експлуатації рентгенівського кабінету.
  11. Нормативно-правові акти, для керівництва у роботі при здійсненні державного нагляду (контролю) за лікувально-профілактичними закладами. Обстеження об’єктів для отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики.
  12. Різне. Питання викладені в запитах спеціалістів відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства міського, міськрайонних, районних  управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

    Під час наради працівникам міського, міськрайонних, районних  управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області було надано ряд методичних матеріалів .

 Доповідачі:начальник управління державного нагляду за дотриманням санитарного законодавства  Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, Баланюк І.М., начальник  відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Титарчук О.В., працівники управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, міського, міськрайонних, районних  управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

сайт зроблено в adgrafics