Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

69

30 жовтня 2017 року  фахівці управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини  ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області у рамках програми Всеохоплюючої інституційної розбудови Проекту Європейського Союзу «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» взяли участь у пілотному аудиті впровадження та використання постійно діючих процедур,

які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в ресторані швидкого обслуговування McDonald's м. Бориспіль організованого для інспекторів Держпродспоживслужби, які проходять навчальну програму з поглибленого вивчення НАССР. 

202

сайт зроблено в adgrafics