Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Державними лабораторіями ветеринарно-санітарної експертизи здійснюється постійний контроль та нагляд за реалізацією харчових продуктів на агропродовольчих ринках області. Так, станом на 1 липня 2017 року проведено 5968 експертиз яловичих м’ясотуш, 31667 експертиз м’ясотуш свиней, більше 10 тис. експертиз інших видів тварин, 62550 експертиз молока та молочних продуктів, більше 16 тис. експертиз риби та рибопродуктів, 58570 експертиз овочів та фруктів.

За результатами досліджень недопущено до реалізації більше 1 000 кг яловичини, майже 7 000 кг свинини та субпродуктів  по причинах виявлення стороннього запаху, втрати товарного вигляду, виявлення захворювань органів дихання, серцево-судинної системи, паразитарних захворювань, 3808 кг молока і молочних продуктів – по причині механічного забруднення, стороннього запаху, невідповідності фізико-хімічним показникам, 6353 кг овочів і фруктів по невідповідності органолептичним показникам  та перевищенню залишків нітратів, 227 кг риби по причині невідповідності органолептичним та біохімічним показникам.

сайт зроблено в adgrafics