Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   26 жовтня 2018 року під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Грушка Василя Пилиповича відбулася колегія Держпродспоживслужби «Про підсумки роботи Держпродспоживслужби в Хмельницькій області за ІІІ квартал 2018 року та завдання на IV квартал 2018 року».

   На колегію були запрошені начальники районних, міськрайонних, міського управлінь, директори державних лабораторій Держпродспоживслужби, керівники та спеціалісти структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області. Також запрошена була керівник Хмельницької філії ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» Мельник Наталія, яка окреслила проблемні моменти, що виникають при ідентифікації тварин.
Доповідачі висвітлили результати роботи за 9 місяців та ряд актуальних питань, які потребують особливої уваги протягом IV кварталу 2018 року.

Зокрема:
Визначено пріоритетні напрямки роботи в сфері контролю та нагляду за безпекою харчових продуктів, дотримання вимог законодавства в галузі ветеринарної медицини, а також в сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства.
Проведено аналіз стану фітосанітарної безпеки області.
   Акцентовано увагу присутніх на роботі консультаційних центрів з питань захисту споживачів, внесенні даних щодо планових/позапланових перевірок до ІАС, здійснення відеофіксації заходів державного нагляду (контролю).
   Наголошено на дотриманні термінів та виконанні основних моментів для проведення щорічного оцінювання державних службовців.
За результатами колегії були дані відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та керівникам державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби.

DSC 0312DSC 0315DSC 0321DSC 0328

DSC 0319

сайт зроблено в adgrafics